مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی شرکتی ایثارگر

سلام خسته نباشید به دوستان حقوقی
من اپراتور پست فشار قوی هستم تمامی همکاران قبل از من بصورت پیمانی و یا قراردائم کارگری هستند و تنها گروه باقی مانده از نیروهای شرکتی هستیم که تبدیل وضعیت نشده ایم باتوجه به اینکه پدرم 15 درصد جانبازی دارد در قانون بودجه هم تصویب شده آیا بنده تبدیل وضعیت میشوم یا باید در دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟دولت تا چه زمان میتواند این بودجه را اجرا نماید و آیا اگر تا پایان سال و برنامه ششم اقدام نکنیم دیگر حق شکایت نخواهیم داشت؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون برنامه پنجم توسعه ، تغییر
وضعیت استخدامی کارمندان ، فقط با داشتن شرایط خاص ، امکان دارد
و ابتدا شما باید از طریق واحد محل خدمتتان اقدام و درخواست تغییر وضعیت بدهید
و در صورت رد درخواست شما توسط شرکت ، می توانید در دیوان عدالت شکایت نمایید و ..