مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی فرزند ایثارگر

سلام .بنده از ماه دی سال 98 ب صورت شرکتی وارد پست برق شده ام. پدرم کارت ایثار دارد و 22 ماه جبهه بوده است. ایا با توجه به اخرین قوانین موجود در مورد تبدیل وضعیت ایثارگران بنده هم تبدیل وضعیت به استخدام رسمی قطعی میشوم ؟یا اینکه اگر تبدیل وضعیت شوم تازه از شرکتی به قرارداد معین با اداره میشوم؟ ممنون

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی شرکتی ایثارگر تبدیل وضعیت