مشاوره حقوقی رایگان - امکان رجوع از ابراء مهریه در سند گواهی عدم امکان سازش

با سلام، جهت طلاق توافقی گواهی عدم امکان سازش با شروطی من جمله ابراء مهریه صادر شده است، اما زوجه برای ثبت محضری و اجرای طلاق حاضر نگشته و گواهی پس از مدت مقرر باطل گردیده است.
در دادنامه مربوطه (گواهی عدم امکان سازش) ذکر شده که توافق می شود مهریه را "زوجه در قبال وکالت در طلاق ذمه زوج را ابرا نموده است". این وکالت هم به زوجه داده شده اما خود او از اجرای آن سرباز زده است.
آیا این اقرار به ابراء مهریه در حضور قاضی و ثبت شده در دادنامه پس از پایان اعتبار گواهی فوق باطل می گردد؟ یا این پایان اعتبار فقط برای حکم عدم امکان سازش می باشد و "ابراء" مهریه توسط زوجه همچنان معتبر است؟
با تشکر

پاسخ ها :

زینب کاظمیان بابلی

سرکار خانم زینب کاظمیان بابلی :

با سلام. ابراء قابل رجوع نیست. برای مشاوره بیشتر با واتساپ منشی 09308912951 هماهنگ فرمایید.