مشاوره حقوقی رایگان - جلب به دادرسی

سلام خدمت تمامی وکلای گرامی. من شاکی یک پرونده هستم و به سامانه روند کار پرونده را مراجعه کردم
1. نسبت به شکایت شما علیه ....... مبنی بر کلاهبرداری طی شماره در تاریخ جلب به دادرسی صادر شد.
2. در خصوص اتهام متهم به شماره مورخ کیفر خواست صادر گردید.
3. نامه صادره به شماره با موضوع ارسال پرونده گیرنده مدیر دفتر کل دادگستری اهر ثبت گردید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
در مورد متهم پرونده کیفرخواست صادر شده است و پرونده به دادگاه کیفری دو اهر ارسال شده است ، شما باید تا زمان ابلاغ ابلاغیه وقت رسیدگی دادگاه صبر کنید و دفاعیات خود را به دادگاه تقدیم کنید.
موفق باشید

سيده سميرا  موسوي

سرکار خانم سيده سميرا موسوي :

سلام مخاطب محترم. سوالی نپرسیده اید چرا !!!؟ برابر سه بند فوق که حکایت از گردشکار و روند پرونده شکایتی دارد، شما علیه شخصی اعلام جرم کرده اید. علی ایحال، مقامات محترم قضایی در مرحله تحقیقات مقدماتی، با توجه به اسناد و دلایل ارائه شده شما علیه ایشان و همچنین اظهارات احتمالی شما و ایشان به یقین نسبی رسیده اند که آن شخص مرتکب جرم کلاهبرداری شده است. به همین دلیل شعبه رسیدگی کننده برای نامبرده قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر نموده که طبق قانون پس از تائید دادستان محترم شهرستان پرونده شما از دادسرا به دادگستری شهرستان جهت رسیدگی ارسال شده است. به هر حال باید در انتظار تعیین شبه و ابلاغ وقت دادرسی شعبه دادگاه کیفری 2 بمانید تا حکم مقتضی علیه ایشان صادر شود. موفق باشید.