مشاوره حقوقی رایگان - بدهی

سلام
بانک مهر اقتصاد بدلیل اقساط عقب افتاده جمعا 17 میلیون تومان به شورای حل اختلاف از من وضامن شکایت کرده است و چک 50 میلیون تومانی را که به بانک در ابتدای وام داده بودم را برگشت زده وضمیمه کرده است
1- مهر اقتصاد که آنوقت موسسه بود میتواند از قانون بانکداری استفاده کند؟
2- درسته که 17 میلیون تومان اقساط عقب افتاده دارم اما بانک چک 50 میلیون تومانی مرا ارایه کرده است آیا در صلاحیت رسیدگی شورای حل اختلاف میباشد؟
3- البته سود قرارداد 28 بوده است راهکاری هست که بتوانم از سود اخذ شده مازاد نرخ بانک مرکزی شکایت کنم
از پاسخ شما متشکرم

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام اگه 50 میلیون خواسته نمیتونه..شما لازمه از یک وکیل استفاده کنید..

پرسشگر :

سلام
ضمن تشکر از حضرتعالی
بانک چک 50 م تومانی رابرگشت زده است اما مطالبه وجه 17میلیون تومانی کرده است از نظرشورای حل اختلاف کدام مبلغ مبناقرارمیگیرد؟متشکرم

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. صرفا مبلغ 20م یا زیر 20م در صلاحیت شورا می باشد.