مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک اوقافی

با سلام.
ملکی از مادر به ارث رسیده که اوقافی است و هیچ گونه پرونده و مشخصاتی در هیچ جا ندارد و فقط یک دست خط قدیمی دارد. لذا 8 نفر وارث هستیم که از این بین برادری داریم مشکل دار که خودم از قبل از ایشان شاکی هستم و در دادگاه و همچنین اداره ثبت چک های او را به اجرا گذاشته ام و لیکن این ارث تنها مال در دسترس بنده است. اگر سند اجاره ای در اوقاف تنظیم گردد، امکان توقیف آن در دادگاه و هم در اجرای ثبت اسناد می باشد؟ یا حتما باید سند هر کس جدا در ثبت صادر شود؟
ممنون از وقتی که میگذارید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر سند اجاره ای در اوقاف ، به نام پدرتان یا وراث تنظیم کردد شما می توانید در دادگاه
یا در اجرای ثبت درخواست توقیف سهم
مدیون از ملک را نمایید و ..