مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک اوقافی بابت مهریه

با سلام و قبولی طاعات و عبادات
خانم من در بهمن ماه 1394 از طریق اداره ثبت (مشهد) اقدام به توقیف ملک اوقافی من کرده و در نامه ای که از اداره ثبت به دست من رسید نوشته شده بود که منافع این ملک توقیف شده (در صورتی که این زمین 2000 متری بایر است و منافعی نداره)
و با استعلام من از اداره اوقاف فهمیدم که بنا به درخواست اداره ثبت نقل و انتقال این ملک متوقف شده. و چون این ملک اوقافی و مشاعی بود مزایده ای برگزار نشد و کماکان در توقیف میباشد.
حال سوالی که از شما وکلای گرامی دارم این هست که با توجه به اینکه قرارداد اجاره ( 5 ساله ) من با اداره اوقاف تاریخ اسفند ماه امسال به پایان میرسد آیا بعد از اتمام پایان قرارداد امکان انتقال اجاره نامه به شخص دیگر هستم یا نه ؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،عرصه مربوط میشودبه اوقاف،منافع متعلق به جنابعالی،درست حکم کردند.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.از طرف شما خیر ولی از طرف اوقاف بلی.یاالله