مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت با قولنامه دستی

سلام.
من میخواهم یک دستگاه موتور سیکلت بخرم و فروشنده میگوید نیازی به محضر رفتن نیست و قولنامه دستی مینویسیم. با توجه به این که همه مدارک موتور رو دارد و به من میدهد و قولنامه تاریخ میخورد، آیا برای من خریدار مشکلی پیش می آید یا نه و اگر فروشنده قبلا مثلا تصادفی کرده و به کسی زده است خب تاریخ میخورد و قولنامه هم تاریخ دار است و نشان می‌دهد قبل از خرید تصادف شده است و پس میتوان گفت که از این نظر برای من مشکلی پیش نمی آید. درست هست یا نه؟ اصلا به طور کلی چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
مبایعه نامه دستی معتبر شناخته میشود اما انتقال سند رسمی قطعا بهتر است.
موفق باشید