مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور پالس با قولنامه دستی

سلام.
من موتوری با قول نامه عادی خریدم که 5 دست چرخیده تا به من برسه. من قزوین هستم و صاحب اصلی سند در اراک. سند اصلی که بنام مالک اصلی هست دست منه.
الان موندم برا اینکه سند رو به نام خودم بزنم چه طور اقدام کنم؟؟
آیا باید نسبت به مالک اصلی دعوی الزام به تنظیم سند طرح کنم یا اینکه?‍؟؟؟

ممنونم راهنمایی دقیق کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکالت دارید میتوانید اگر ندارید باید دادخواست الزام به سند بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با سلام. در دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خوانده ها باید هم مالک رسمی و هم ایادی ما قبل یعنی فروشنده های قبلی باشند تا دادخواست بدون عیب و ایراد باشد. همچنین خواسته دیگر هم الزام به فک پلاک و انجام مقدمات تنظیم سند از جمله پرداخت خلافی و عوارض و ... باشد.
در خصوص مرجع صالح به رسیدگی هم محل اقامت خوانده نی باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی دادخواست الزام به حضور در دفترخانه جهت تنظیم سند رسمی خودرو و درصورتی که فک پلاک نگردید ه الزام به فک پلاک خودرو به طرفیت کلیه مالکین قبلی و مالک اصلی دعوای خود را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت شخص فروشنده و شخصی که پلاک و سند موتور به نام ایشان است اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند علیه همه دست های قبلی