مشاوره حقوقی رایگان - تغییر تابعیت

با سلام
من تبعه خارجی هستم
متولد ایران
تا به حال از ایران خارج نشدم و همینجا تحصیل کردم و چون از 7 سالگی پاسپورت و اقامت گرفتم به من شناسنامه نمیدهند!
الان 22 سالم هست و 15 ساله که قانونی ایران هستم
لطفا راهنمایی کنید چجور شناسنامه بگیرم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

قانون تابعيت ايران تابع خون بوده و خاك را شامل نميشود يعني براي تابعيت ايران بايد از طريق پدر ايراني متولد شويد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر مادرتان ایرانی باشد مشکلی نیست اما اگر پدر و مادر هر دو تبعه خارجی باشند تنها راه اخذ شناسنامه ایرانی
1- وجود گواهی ولادت مصدق در خاک ایران
2- عدم ورود غیرقانونی پدر و. مادر تبعه به ایران است