مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مدارک برای موتور سیکلت

سلام.
من یک موتور سیکلت قدیمی سال 60 متعلق به عمویم رو دارم که قبل از فوت بدون هیچ کاغذی به پدرم داده بودند. عموی من فوت شده و وارث ندارد ولی پدرم هستند. موتور فقط پلاک قدیمی دارد و چیز دیگری ندارد. بعد 40 سال قصد دارم موتور سیکلت را بازسازی کنم. چطور میتونم مدارک تهیه کنم؟ ممنونم از وقتتون.

پاسخ ها :

گرفتن مدارک برای موتور سیکلت موتور سیکلت پلاک قدیم موتور سیکلت