مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

سلام. خواهر من و همسرش در سفر بودند و مقداری (حدود یک لیتر یا کمتر) الکل دست ساز خانگی برای ضدعفونی همراهشون بوده است. ماشینشون رو توقیف کردند و هر چه این ها اصرار کردند که برای ضدعفونی مصرف داشته اند، افسر زیر بار نرفته و گفته این مشروب حساب میشود. خواستم بپرسم حالا تکلیف چی هست؟ جزای نقدی و زندان دارد؟ مقدار آن چقدر هست؟ ممنون.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه دادگاه دفاعیات آنها را نپذیرد و الکل های مکشوفه را مشروبات الکلی به حساب آورد ،مجازات آن تا ده برابر قیمت عرفی مشروبات الکلی جزای نقدی و تا یکسال حبس تعزیری است ،البته چون مقدار آن ناچیز است معمولا قضات حکم به تحمل حبس تعزیری صادر نمیکنند .
موفق باشید