مشاوره حقوقی رایگان - حمل 250 سی سی مشروبات الکلی دست ساز

دیروز منو جلوی سد لتیان متوقف کردن 250 سی سی از صندلی عقب کشف شد بنده با خانواده بودم ولی ماشین منو به کلانتری برده و به عنوان ضمانت به پارکینگ منتقل کردن بنده فرزند شهیدم نماز میخونم اون شیشه نجسو هم سر یه رودربایستی قبول کردم توی کلانتری بخاطر اینکه برای خانوادم مشکلی پیش نیاد گردن گرفتم هیچ گونه سابقه کیفری ندارم کارمند بخش دولتی هستم لب به این چیزا هم تو عمرم نزدم و موقع دستگیری بنده مست نبودم الان دو روز میشه خواب ندارم برای کارم مشکلی پیش نمیاد؟ به من راه کار بدهید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.سعی کنید خودتان دفاع کنید واگر می توانید وکیل اختیار کنید.