مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیروی انتظامی

سلام. در نیروی انتظامی ثبت نام کردم و الان در مرحله تحقیقات محل همسایگان گفتند عموی او که فوت شده است معتاد بوده است. آیا تاثیری در استخدام بنده دارد؟ در سایر پرسش ها تعریف و تمجید کردند. قبلا از لطف و زحمات مشاورین محترم دادراه ممنونم.

پاسخ ها :

استخدام نیروی انتظامی استخدام در صورت سابقه اعتیاد اعضای خانواده استخدام