مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی سرباز

سلام. بنده در سال 88 سرباز بودم و در درگیری سال 88 از ناحیه سر با برخورد سنگ مجروح شدم و به کما رفتم. 70 درصد پرده گوش من پاره شد، استخوان صورت من از دو ناحیه ترک برداشت، چشم های من ضعیف شد و الان هم شنوایی من نسبت به قبل کمتر شده است. مخصوصا بعد از ضربه صدایی به سر من افتاده که واقعا قابل تحمل نیست ولی دارم با آن کنار می آیم و تمام پرونده ها رو دارم.
میخواستم ببینم واقعا به من جانبازی تعلق نمیگیرد؟ اگه واقعا میگیرد راهنمایی کنید.
چون سرباز هایی رو دیدم با شکستگی دست یا پا جانباز شدند. خواهش میکنم اگر کسی راهی بلد هست راهنمایی کند.

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
با داشتن گواهی مجروحیت معتبر ووجود مدارک درمانی معتبر با رای کمیسیونهای مربوط در یگانهای نظامی و درصد از کارافتادگی به محل صدور گواهی مجروحیت شورای تامین استان مراجعه کنید