مشاوره حقوقی رایگان - آبروریزی در محل کار

با سلام. اینجانب کارمند هستم و یک نفر با مراجعه به محل کار و واحد حراست به اینجانب تهمت هایی زده است و آبروی من را در محل کار برده است و باعث شده که همکاران نسبت به من شک داشته باشند. چگونه میتوانم موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که توهین یا جرمی نسبت داده است در قالب جرم افترا و توهین به دفاتر خدمات مراجعه و شکایت کنید