مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تهدید و توهین

باسلام واحترام،شخصی به همراه شوهرش به مغازه من مراجعه دادو هَوار و ابروریزی و اقدام به تهدید و توهین و سرو صدا کرده،
من میخام شکایت کنم در صورت اثبات جرمشان چیست؟
و اینکه من چند شاهد از همان محل دارم
وچه مدارک دیگری باید اراعه کنم در دادگاه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان مزاحمت، توهین و فحاشی و تهدید شکایت کنید.
اگر ضرب و شتم داشته می توانید ضرب و شتم را نیز به موضوع شکایت اضافه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکوائیه توهین و تهدید را مطرح نمایید و با ارائه دلیل ادعای خود را اثبات نمایید
جرم توهین مجازات جزانقدی یا شلاق خواهد داشت
و جرم تهدید مجازات حبس خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به جزای نقدی و شلاق نیز احتمال دارد محکوم شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات جرم تهدید حبس تا یک سال است
و مجازات جرم توهین جزای نقدی تا 24 میلیون تومان است که در حق صندوق دولت پرداخت خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اقدامات ایشان تحت عنوان توهین افترا و یا فحاشی و یا تهدید باشد جرم بوده و قابل پیگیری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معمولا جریمه نقدی همراه با حبس کوتاه مدت که نهادهای تخفیفی به آن تعلق میگیرد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود از طریق دفتر قضایی با داشتن امارات ودلایل شکایت تهدید توهین ایجاد مزاحمت مطرح کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

شلاق ک حبس و حداقل 2 شاهد
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت توهین و تهدید مطرح کنید و با ادله مناسب اثبات کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و شهود را به دادگاه معرفی کنید.
احتمال جریمه نقدی وجود دارد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مجازات تهدید شلاق یا حبس و مجازات توهین جزای نقدی در حق دولت است
شهادت شهود و فیلم دوربین های امنیتی از ادله اثبات می باشند