مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم الارث توسط یکی از ورثه

عرض سلام و ادب.
از فوت پدر بزرگم 10 سال میگذرد و الان شنیدیم که عموی بزرگ من بدون اطلاع برادرانش قسمتی از زمین پدری را که در زمان حیات به پدرم بخشیده بود و همه برادران و فامیل از این موضوع باخبر بودند، فروخته است. البته جایی ثبت نشده که به پدر من بخشیده است ولی همه از این موضوع اطلاع دارند. عموی من میگوید که پدربزرگم آن زمین را به نام او زده است ولی پدربزرگم چند سال مبتلا به آلزایمر بوده است. الان چگونه میشود این موضوع را اثبات کرد؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

فروش سهم الارث توسط یکی از ورثه اثبات مالکیت ملک ارثی ارث پدری ارث پدر ارث