مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با استناد به دست نوشته

سلام. بنده مبلغ 40 میلیون تومان از کسی طلب دارم. ( برگ دست نویس خودش با مهر و امضا دارم.)
از او شکایت کردم و هنوز ابلاغیه نیامده که نزد قاضی برویم.
میخواستم این رو بپرسم که:
1. تقریبا چقدر طول میکشد که کار از لحاظ قانونی به اتمام برسد؟ ( شکایت بنده از شورای حل اختلاف به دادسرا ارسال شده است)
2. تحت چه شرایطی قاضی برای طرف حکم پرداخت بدهی به صورت اقساط رو میدهند؟
این هم بگویم طرف فقیر یا بی پول نیست و 40 میلیون برای او پولی نیست. ( خودرو زیر پای او 2 میلیارد قیمت دارد.)

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

توقیف اموال بگیرید و از او حین استفاده از ماشین عکس بگیرید