مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

باسلام، یکی از اعضای خانواده، شاکی پرونده کلاهبرداری است،که در آن متهم باپرداخت وجه 30میلیون تومن به اسم قرض الحسنه، سپس به عنوان معامله طلا (شغل متهم طلافروش بوده) مبلغ 47میلیون تومن پول (وام بانکی و نقد) دریافت کرده و سپس خانه شاکی را به جای مابه التفاوت طلبش برمیدارد و مبلغ 25میلیون تومن اضافه را به شاکی برمیگرداند، لذا بعد از دوسال اکنون قرار منع تعقیب صادر شده، خواهشمندم توضیح و راهنمایی در این مورد ارایه دهید. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
بنظر مشکل خاصی وجود ندارد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

عنوان کلاهبرداری بر این عمل منطبق نمی باشد. می توانید تحت عنوان دیگر مانند تحصیل مال نامشروع شکایت نمایید.