مشاوره حقوقی رایگان - توهین

سلام وکیلای عزیز یه سوال داشتم
اگر کسی پیامی را اشتباه در تلگرام به کسی سند و توش هم الفاظ رکیک نباشه ولی به نوعی تو پیام نوعی القاب نه توهین شبه توهین مانند بد قواره توش باشه ولی باز عرض میکنم اشتباه سند شده باشه. سند کننده هم بتونه ثابت کنه اشتباه به شخص سند شده و هدف دوستش بوده این منع تعقیب میخوره؟
توضیح اینکه با یک نفر رابطمون شکر آب بوده جفتشونم اسمشون رها بوده از شانس جفتشونم اسم باباشون علی
جفتشونم تو تلگرام رها save شده بوده به اونی که دوستمون بوده نوشتیم علی بد قواره اونم به شوخی از شانسمون نفهمیدیم سند شده به اون یکی رها الان اون رها که باهاش کینه داشتیم شکایت کرده واسه توهین
به نظرتون همین را به قاضی بگیم حله یا واسه توهین محکوم خواهیم شد.؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بله امکانش هست در صورتی که تکرار نشده باشه و مستمر نباشه