مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین کشاورزی مشاع

سلام. مقدار تقریبی 14 هکتار زمین کشاورزی از پدربزرگ بنده بین پدرم و 3عمو و 2 عمه به ارث رسیده پدر من 17 سال پیش پدربزرگم 27 سال پیش فوت کرده اند. ولی اکنون عمو هایم سهم ما رو نمی خرند. اگر ما به دادگاه دادخواست بدهیم دادگاه کل زمین رو برا فروش مزایده میگذارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید به اداره ثبت درخواست افراز را مطرح
نمایید و در صورت صدور رای به عدم افراز زمین ، شما باید در دادگاه درخواست دستور
فروش مال مشاع ، را مطرح نمایید و سپس ..