مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین کشاورزی مشاع

با سلام. یک قطعه زمین کشاورزی مشاع با سند تک برگ به متراژ 734 متر دارم که قصد فروش دارم از زمین اصلی که زمین اصلی 1200 متره طرف دیگه هر وقت مشتری میارم و میخوام بفروشم معامله رو خراب میکنه تا زمینو نفروشم در صورتی زمین خودمه و الان میگه مشتری آینده ای ک بخره برای تغییر کاربری بهش امضا نمیدم،چکاری باید انجام بدم برای فروش زمینم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام ب ای تغییر کاربری احتیاج به رضایت کسی ندارید ضمن اینکه اطلاع داشته باشید، چون بر اساس قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و قانون رفع موانع تولید، تفکیک قطعات کشاورزی ممنوع است و شما اگر قصد فروش آن دارید اولا متراژ نفروشید چونکهدر سند اصلی سهم تعیین شده نه متر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا از طریق اداره ثبت درخواست افراز نمایید اگر قابل افراز نبود از طریق دادگاه دستور فروش ملک مشاع را بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادگستری دستور فروش مال مشاع را دریافت کنید.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام می توانید جهت افراز و در صورت عدم افراز، اخذ دستور فروش از دادگاه اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید زمین خود را بفروشید و برای فروش نیاز به موافقت شریک مشاع ندارید

و خود شما یا خریدار میتوانید درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید و توسط کارشناس ثبت از ملک بازدید میشود و در صورتی که ملک قابل افراز باشد رای به افراز ملک صادر خواهد شد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تغییر کاربری بر عهده جهاد کشاورزی است نیاز به مجوز کسی نیست میتوانید دستور فروش بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا درخواست افراز ملک را از طریق اداره ثبت احوال انجام نمایید در صورتی که ملک قابلیت افراز داشته باشد افراز می شود ، در غیر اینصورت و در حالت کلی شما می توانید ملک را به فروش برسانید و نیازی به تایید و اذن ایشان ندارید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی 1-تغییر کاربری در صلاحیت جهادکشاورزی است و اخذ رضایت ایشان لزومی ندارد. 2-شما به عنوان مالک حق هرگونه تصرف و فروش سهم خود را داشته ولیکن درنظر داشته باشید موضوع معامله مطابق سند و بنحو مشاعی ذکر گردد. 3- درصورت ممانعت ایشان می توانید بدوا از اداره ثبت تقاضای افراز و پس از اخذ گواهی عدم امکان افراز درخواست فروش مال مشاعی از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح نمایید تا کل ملک از طریق مزایده بفروش رسد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام اداره ثبت املاک محل درخواست افراز کنید و چون مطابق قوانین جهت جلوگیری از قطعه بندی و خرد شدن زمین های کشاورزی معمولاً زیر یک هکتار سندتنظیم نمی گردد پس از آن درخواست فروش مال مشاع دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید از طریق دادگاه دستور فروش بگیرید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

با اخذ گواهی عدم افراز ملک از طریق اداره ثبت،دادخواست فروش ملک مشاع بدهید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما یک دادخواست تعیین تکلیف به دادگاه بدین یا اینکه الزام به فروش مال مشاعی

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

میتوانید زمین خود را بفروشید .برای فروش نیاز به موافقت شریک ندارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باتوجه به مشاعی بودن زمین می توانید دستور فروش زمین را اخذنمایید
تغییر کاربری نیز در صلاحیت جهاد کشاورزی.می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است....

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
فروش مال مشاع نیاز به اذن سایر شرکا ندارد ، در صورت ممانعت شریک افراز و یا در صورت عدم افراز فروش آن را مطرح نمایید و در اینصورت هزینه های آن بر عهده شریک ممتنع میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در املاک مشاع هر یک از مالکین می تواند بدون رضایت طرف مقابل سهم خود را بفروشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ظاهرا ملک مورد نطر هم مشاع است و هم کاربری ان کشاورزی است باید ان شرایط را به خریدار بگویید ودر مبایعه نامه هم قید کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر افراز نشده دعوی فروش مال مشاع را مطرح نمایید‌.