مشاوره حقوقی رایگان - فروش یک محصول که خارجی هست اما فارسی سازی شده است

سلام و عرض ادب

ابتدا میخام بدونم ایا این محصول شامل کپی رایت میشود یا خیر ایا ؟

یک محصول برنامه نویسی که بیس ان خارجی هست کامل و خارج کدنویسی شده و توسط فردی ایرانی فارسی شده و چند امکان به ان اضافه شده ایا این محصول برای شخص که فارسی کرده و امکان اضافه کرده هست ایا ؟ یعنی کپی رایت این محصول برای ایشون میشه ؟ با این که صاحب اثر نیستند (محصول نسخه اصلی در سایت کدکنیون به فروش میرسد نسخه اورجینال )

ما از یک سایت یک محصول خریدیم و بعد از این که استفادمون ازش تموم شد داخل سایت خودمون به فروش گذاشتیم ، کلیه توضیحات محصول و تصاویر رو خودمون ایجاد کردیم برای محصول غیر یک تصویر و چند خط توضیح که از سایت مبدا برداشته شد حدود 3 خط ، این شخص فرموده در حال شکایت از ما هست در دادگاه و فرموده 20 میلیون تومان از ما خسارت میگیره اگر به دادگاه برود در صورتی که خودتون رضایت ما را کسب کنید هزینه به 10 الی 15 میلیون کاهش پیدا میکنه (این مورد اصلا درست هست یا قاضی ایا جریمه رو مشخص میکنه ؟ )

خواصتم بدونم ایا این محصول ایا شامل کپی رایت میشود یا خیر ؟ شکایتشون ثبت میشود یا خیر؟

یا خیر فقط صاحب اثر محصول میتونه شکایت کند ؟

و این که این شکایت ایا اصلا پیگیری میشود یا خیر ؟

و این که در صورت شکایت دادگاه در شهر ما برگذار میشود یا شهر اون شخص که شکایت کرده ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

کپی رایت محصول خارجی کپی رایت