مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه ی زمین

سلام وقت بخیر
چند سال پیش پدر من زمینی را که با برادر شهیدشون شریکی داشتن رو بصورت قولنامه ای بدون ثبت دفترخونه ای و بین خودشون به یکی از اقوام فروخت. این زمین رو پدربزرگم به نام پدر و عموم کرده بودن. ولی وقتی عموم شهید شد پدربزرگ و مادر بزرگم در قید حیات بودن.
پدرم چون از قانون اطلاعی نداشت فکر میکرد سهم برادرش به خودش میرسه در صورتی که برادر و خواهر ناتنی زیاد داره که الان ادعا کردن که سهمشون رو میخوان.
الان باید چکار کنیم؟ قیمت اون زمین الان خیلی زیاد شده و ما توان پرداخت سهم نداریم.
زمین 1500متر زراعی ست ولی بیشتر از 50 سال است که خالی مونده. 10 سال پیش یک میلیون و 500 فروخته شده و الان بصورت غیر رسمی قیمت 900 میلیون میگن می ارزه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پدر شما جرم فروش مال غیر انجام داده است و الان باید سهم برادرها را به قیمت روز پرداخت نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید سهم سایرین تادیه د