مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زوال پرده بکارت

با سلام خواهر من با پسری نامزد کرد حدود یکسال پیش و با هم محرمیت خوندن ولی بعد از چند ماه محرمیتشون بهم خورد وکلا ازدواجشون منتفی شد الان بعد یکسال خواهرم چون مسئله ازدواجش پیش اومد مطرح کرد که در محرمیت با اون پسر پرده بکارتش از بین رفته ولی از ترسش به ما چیزی نگفته الان میخواستم بدونم میتونیم از اون پسر شکایت کنیم یا نه ؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

مطالبه ارش البکاره کنید
چون رابطه به خواست دوطرف بوده و محرم بوده اند

سیدمیثم حسینی

سیدمیثم حسینی :

استان :

سلام
اگر شرعا به هم محرم بوده باشند میتوانند با شکایت مهرالمثل دریافت نمایند و اگر به هم محرم نبوده باشند مجازاتش شلاق و ارش البکاره می باشد.