مشاوره حقوقی رایگان - من سال 93 زمینی را خریدم به متراژ 700متر و امسال آن را فروختم حالا خریدار میگوید 50متر کمتره

من سال 93 زمینی را خریدم به متراژ 700متر و امسال آن را فروختم حالا خریدار میگوید 50متر کمتره و شکایت کرده و مطالبه وجه کرده من چکار باید کنم ؟ ممنون

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
خریدارحق فسخ یادریافت مبلغ اضافه ارزش پرداختی رادارد(منظورمابه التفاوت)

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اکثریت قریب به اتفاق قضات معتقدند که این خریدار یا میتواند معامله را فسخ کرده و ثمن پرداختی را پس بگیرد و یا اینکه معامله را بپذیرد و حقی برای مطالبه قیمت کسری زمین را ندارد ،مگر اینکه در این خصوص توافقی بین طرفین انجام شده باشد.
موفق باشید

یک وکیل :

باسلام و احترام
اگر زمین را قطعه ای خریده اید یعنی متراژ قید نشده و یا در قولنامه آمده است یک قطعه زمین به مساحت تقریبی .... متر (یعنی کلی خریده اید ) تکلیفی ندارید . اما اگر متراژ زمین با ابعاد و مساحت 700 متر دقیقا در قولنامه آمده باشد و بنوعی قیمت هر متر مشخص باشد باید یا 50 متر را پس داده و یا ثمن آن را به فروشنده پرداخت کنید .
موفق باشید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود بر شما
در صورت اثبات شما نیز میتواند از فروشنده خویش مطالبه خسارت کنید.