مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه امنیت اخلاقی

سلام. من سال 93 با چند تا از دوستانم و یک پسر توسط پلیس امنیت اخلاقی بازداشت شدم و عکس و اثر انگشت از ما گرفتند. الان چند تا کار پاره وقت رفتم مثل پلیس 10 و دفتر پیشخوان رفتم و گفتن حراست شما رو تایید نکرد و از هر کس میپرسم میگویند ما نمیدونیم و خبر نداریم. اگر کسی میتواند راهنمایی کند واقعا ممنون میشم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و درخواست گواهی عدم سوپیشینه بدهید