مشاوره حقوقی رایگان - دیون متوفی

با سلام. مادر من در سال 68 از پدرم طلاق گرفت و در سال 85 دو روز قبل از مرگش یک برگ چک سفید امضاء را به یکی از اقوام جهت ضمانت کاری امانت سپرد. دست خط شخص امانت گیرنده موجود می باشد لکن شماره چک در آن قید نگردیده است. شخص مذکور دو ماه بعد از فوت مادر در سال 85 چک را برگشت زده و برای پدر اینجانب و فرزندان شکایتی مبنی بر پرداخت مبلغ چک که خودش با دست خط دیگر به مبلغ 48500000 ریال نزد دادگاه ارائه می دهد. از آن جا که پدر من هیچ گونه نسبتی با مادرم نداشته به دادگاه رفته و ضمن ناراحتی فراوان بدون هیچ اعتراضی که چرا در این دادگاه حضور دارد و فقط عنوان کردن کلمه ایشان همسر من نیست جلسه را ترک می کند. شخص مذکور از فرصت استفاده کرده حکم را قطعی می کند (غیابی ) اجراییه می گیرد و اکنون بعد از گذشت 15 سال تقاضای 100 میلیون تومان از وراث پدر که فوت نموده است. بعد از این مسئله فرزندان تقاضای واخواهی داده و دادگاه مجدد تشکیل می شود. ابتدا دادگاه بدوی رأی به بی حقی شخص مذکور صادر می نماید ولی دادگاه تجدید نظر رأی را نقض می کند و با اجرا کردن اجراییه تمامی زندگی فرزندان را ( مسدود کردن حساب ها و توقیف اموال ) دچار مشکلات عدیده کرده است. خواهشمند است ضمن راهنمایی به این خانواده کمک کنید.

پاسخ ها :

مطالبه طلب از وراث متوفی دیون متوفی مسدودی حساب ورثه متوفی به دلیل بدهی متوفی