مشاوره حقوقی رایگان - بدهی پدر در قبال پسر

اگر پدری بدهی داشته باشد . آیا طلب کار میتواند برای پسرش مزاحمت ایجاد کند و طلب پول کند؟
ضمنا بعد از فوت پدر ، طلبکار می تواند از پسر یا وراث مطالبه کند طلب خود را؟

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

بدهی هر شخصی صرفا از همان شخص قابل مطالبه است . در صورت فوت پدر ، میتوانید سهم الارث پسر از آن مرحوم را توقیف و دریافت نمایید .

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، خیر مزاحمت نمیتواند ایجاد کند و در اینصورت می‌توان اقدام قانونی انجام داد لکن اگر پدر فوت کند و اموالی داشته باشد که به وراث برسد، به نسبت ارثی که به هرکدام از ورثه رسیده، طلبکار میتواند به آنها رجوع کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت زنده بودن پدر پسر مسئولیتی ندارد مگر صمان پدر را نموده باشد و پس از فوت پدر در صورتی که پسر از ماترک سهمی برده باشد به میزان سهم مسئول پرداخت دین پدر متوفاست

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سوال اول خیر
سوال دوم بله اگر متوفی اموال داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر پسر می‌تواند در اینجا شکایت نمایدبعد از فوت پدر طلبکار می‌تواند از ماترک سهم خود را دریافت کند نه از وراث

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول منفی است
در خصوص سوال دوم نیز طلبکار از اموال موروثی می تواند طلب خود را وصول نماید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در زمان حیات پدر خیر اما بعد از فوت پدر از اموال خود پدر می تواند .
موفق باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
وراث در ثورت پذیرش ترکه تا میزان سهم الارث ملزم به پرداخت بدهی مورث خود هستند.