مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروشنده خودرو

سلام. من حدود 8 ماه پیش توسط همکارم به شخصی جهت خرید خودروی پراید معرفی شدم. با این که خرید دیگران را دیده بودم با بستن قرارداد خودرو را خریداری کردم که متاسفانه کلاهبرداربود. با این که شکایت کردم هیچ نتیجه ای نگرفتم و جواب نمیدهند. کلاهبردار آقای ...از ... استان البرز است به خدا یک کارگر هستم و با تسویه از کارفرما این کار را کردم. لطفا راهنمایی کنید. چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام شما می توانید با ارائه مدارک خودرو نسبت به اعلام شکایت علیه آن شخص اقدام نمایید جهت نیاز به اطلاعات بیشتر در انجام این پروسه تماس بگیرید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

شکایت مبنی برکلاهبرداری کنید.ظریفی09121022422تهران