مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث فرزند از ارث مادر

با سلام. مادر بنده چند سال پیش فوت کرده اند.من، پدرم و مادربزرگم از ایشان ارث میبریم. امسال نیز مادربزرگ بنده فوت کرده اند ( شوهر چند سال پیش فوت کرده است)
آیا با توجه به این که سهم الارث مشخص نشده است، دایی ها و خاله های بنده از اموال مادرم ( که به مادربزرگم می‌رسد) چیزی به ارث میبرند؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه مادربزرگتان پس از مادرتان فوت کرده باشند ،بله ،یک ششم سهم الارث مادربزرگتان به ورثه اش میرسد .
موفق باشید