مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری بابت چاله خیابانی

سلام، وقت بخیر. من دیشب با ماشین از خیابان تردد میکردم که در یک چاله کوچک ماشین من درب و داغون شد. حالا به نظر شما میتونم از شهرداری شکایت کنم و غرامت بگیرم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر چاله توسط شهرداری حفر شده باشد و هیچگونه علائم هشدار دهنده ای نیز برای جلوگیری از وقوع حادثه نصب نشده باشد ، و این موضوع موجب بروز حادثه و ورود خسارت به شما شده باشد ،حق شکایت و مطالبه خسارت را خواهید داشت.
موفق باشید