مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست سازمانی کارمند

با سلام.
پست سازمانی بنده کارشناس است و بیش از 20 سال سابقه دارم.
هم اکنون طی ابلاغ داخلی دستور داده اند در واحد دیگری به عنوان کارشناس خدمت کنم.
1. اول این که پست سازمان بنده با ابلاغ فعلی همخوانی ندارد.
2. مدیر عالی (کشور) مجموعه طی چندین نامه تاکید بر خدمت در پست سازمانی را به کل کشور داشته است.
3. هیچ آموزشی در خصوص کار جدید داده نشده است.
4. هم اکنون در واحد جدید چندین کار تخصصی که بنده یاد ندارم طی ابلاغ باید انجام دهم.
5. در طول سنوات خدمت در مجموعه بیش از چند ده تقدیرنامه برای من از استان و کشور به خاطر خدمات موثر صادر شده است.
6. ابلاغ انجام کارهای جدید که هیچ آموزشی ندیده ام، الان روی میز من است.
چی کار باید بکنم؟
تشکر.

پاسخ ها :

تغییر پست سازمانی کارمند پست سازمانی