مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه تراز مالی توسط مدیر ساختمان

سلام.
ساکن ساختمان 35 واحدی هستم که مدیر قبلی طی 8 سال هرگز گزارش مالی ارائه نداد و همیشه مدعی کسری وجه نقد برای پرداخت هزینه ها بود.
از سال 96 تعداد اعضای هیات مدیره 4 نفر شدند که جلوی بی حساب و کتابی مدیر قبلی رو بگیرند ولی متاسفانه با حساب سازی و عدم پرداخت شارژ توسط خودشان و ارائه اطلاعات ناقص ( عدم ارائه صورت درآمدها و هزینه های سالانه و همچنین ترازنامه ی سالانه) همچنان حاکم هستند و با گستاخی از ارائه ی مدارک مثبته خودداری میکنند. این دوره من هم عضو هیات مدیره شدم و من برای ارائه ی گزارشات مالی ماهانه داوطلب و انتخاب شدم. (لازم به ذکر است که من عضو جامعه حسابداران رسمی و حسابدار وحسابرس هستم)
آقایون که متوجه این امر شده اند از ارائه اطلاعات به من خودداری می کنند و مدعی شدند که شما نمی تونی عضو باشی مگر این که اکثریت ساکنین شما را انتخاب کنند.
لازم به توضیح است که هر سال بدون رعایت قانون تملک آپارتمان نشینی و آیین نامه ی اجرایی آن یک جلسه 5 یا 6 نفره از ساکنین برای یک بار تشکیل میشود و خودشون رو انتخاب می کنند.
ولی امسال که من انتخاب شدم حدود 15 نفر حضور داشتند ولی الان که در مورد من احساس خطر کرده اند. می گویند باید اکثریت ساکنین شما رو انتخاب کنند و گر نه ما به شما هیچ اطلاعات مالی برای ارائه گزارشات مالی نمیدهیم.
البته من هر سال به نحوه ی برگزاری مجمع اعتراض کرده ام ولی چون بقیه ی ساکنین متاسفانه حضوری ندارند و اعتراضی هم نمیکنند این آقایون خودشون به دلایل متعدد پول می گیرند ولی از ارائه مدارک مثبته خودداری می کنند. به عنوان مثال 3 سال پیش از هر واحد مبلغی بالای یک میلیون جهت فاضلاب گرفتند و هر چه من پیگیر شدم به طرق مختلف طفره رفتند و مدعی هستند که به شما ربطی ندارد. مگر شما حسابرس و نماینده بقیه ی ساکنین هستید؟
من قصد شکایت دارم لطفا من رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عدم ارائه تراز مالی توسط مدیر ساختمان شکایت از هیات مدیره ساختمان مدیر ساختمان قوانین آپارتمان نشینی