مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات مدیر ساختمان

با سلام عرض ادب
لطفا راهنمایی بفرمایید برای تخلفاتی مانند عدم ارائه تراز مالی و نبود فاکتور توسط مدیر ساختمان برای هزینه های انجام شده و کلا عدم شفافیت هزینه ها، امکان شکایت وجود دارد یا خیر؟
در صورت مثبت بودن، به کجا میتونم شکایت کنم ؟ و ایا در مرجعی مدیر موظف به ارائه فاکتور میگردد یا خیر ؟ سپاسگزار و متشکر
و ایا برای توهین. صدای بلند و دستوری صحبت کردن مدیر که برای چند ماهه گذشته بوده ولی تکرار نشده، میتونم شکایت بکنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام علیکم ابتدا توصیه میکنم از خطای گذشته بگذرید و باید صورتحساب مالی را به اعضا در جلسه سالانه یا ماهانه ارئه دهد اگر نداد می توان ایشان را الزام کنید
برای این کار باید در شورای حل اختلاف طرح شکایت کنید