مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی بدوی یعنی چه ابلاغ یعنی چه

رسیدگی بدوی یعنی چه ابلاغ یعنی چه؟
چه زمان می توان روی یک حکم اعتراض زد؟

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام یعنی پرونده شما در محاکم عمومی حقوقی یا عمومی کیفری در حال رسیدگی هست.اگر اخطاری ابلاغ شد باید در دادگاه حاضر شوید.بعد از صدور رای در دادگاه بدوی یعنی همان محاکمی که گفتم حق اعتراض به دادگاه تجدیدنظر و در مواردی دیوانعالی کشور را دارید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. رسیدگی بدوی به این معناست که مرحله اول رسیدگی به پرونده می باشد و زمانی می توان به حکم اعتراض کرد که رایی صادر شده باشد.