مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به دیه تعیین شده

سلام، خسته نباشید. پزشکی قانونی دیه فرزندم رو چند دیه مقدر اعلام کرد و برای تشخیص کنترل ادرار و مدفوع برای یک سال بعد معاینه مجدد تعیین کرد. من برای انجام کارهای پزشکی و درمانی فرزندم طبق قانون درخواست پنجاه درصد دیه تأیید شده رو کردم که پرونده به مرکز استان ارجاع شد که تقریبا با یک دهم دیه تاييد شده است. یعنی 115 میلیون موافقت کردند و سال آینده که برای معاینه مجدد به کمیسیون پزشکی مراجعه کردیم که با کمال تعجب اعلام کردند که نظریه تایید شده سال قبل رو عوض کردند و مشکلات فرزندم رو ناشی از مشکلات ژنتیکی عنوان کردند و با اصرار بنده و هزار منت 50 درصدش رو تایید و پنجاه درصد دیگر رو مشکل ژنتیکی مطرح کردند که کاملا مشخص و واضح بود که کاسه ای زیر نیم کاسه هست. بنده به مطب شخصی همان دکتر پزشکی قانونی که فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال بود مراجعه کردم که بعد از معاینه و چک کردن مدارک فرزندم مشکلات رو ناشی از تصادف همسرم اعلام کرده و حتی یک درصد هم به موضوع ژنتیک ربط ندادند و بعد از مراجعه به پزشکی قانونی و اعلام نظر متخصص و همکار خودشان باز هم اصرار بر دخالت ژنتیک داشتند و همون 50 _50 درصد اعلام کردن ( 50 درصد از تصادف و 50 درصد از ژنتیک) و برای 3 سال بعد معاینه مجدد تنظیم کردند. حال میخواهم بدونم با این قانون شکنی محرز چه برخوردی بکنم که موثر باشد؟ با نظر دوم حدودا 500 میلیون از دیه کم کردند و چون دو تا فوق تخصص مغز و اعصاب استان این نظر رو دادند از چند تا پزشک دیگر که سر رشته ای در این زمینه داشتند، سوال کردم اعتراض کردن رو بی نتیجه میدیدند و من هم به دلیل فلج بودن 90 درصدی بچه ام و 4 ساله بودن او و مشکلات رفت و آمد و مخصوصا هزینه ها، پیگیر بودن خیلی برای من دشوار هست. حالا میخواهم شما راهنمایی کنید چی کار کنم که به این صراحت حق بچه ام رو نخورند؟ حتی همسرم به خاطر این مشکلات فرزندم دچار مشکل اعصاب شده است و خودش رو آتش زد و خودکشی کرد. پزشکی قانونی هم از این موضوع با خبر شد اما باز هم به نامردی و حق خوری ادامه دادند. تو رو خدا یک راهنمایی اساسی بکنید. اگر کسی کاری از دستش بر می آید به این شماره یک پیام بدهد و من خودم تماس میگیرم. ممنون .

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود. نظرییه پزشک قانونی کمیسیون چندم بوده است؟
نیازمند رایزنی با پزشک قانونی می باشد و در صورت تمایل تماس بگیرید