مشاوره حقوقی رایگان - سلام پرونده کیفری اعتراض به رای بابت کم بودن دیه و زندان برای متهم

سلام
من و دوستم شاکی یه پرونده کیفری هستیم که قاضی به دادسرا دستور مواجهه حضوری داد در مواجهه حضوری متهم نیومد بعد 40روز رای غیابی صادر شد الان از مبلغ دیه و مدت زمان زندان که برای متهم 8ماه زده شده میخوام اعتراض بزنم ایا قاضی عوض میکنه رای رو
متهم چون در مواجهه حضوری نفراتی که در دعوا حضور داشتن رو لو نده در مواجهه حضوری نیومد
الان زیر چشمم سه تا بخیه خورده دست چپم سه بخیه زده حارصه پشتم یه سه بخیه که اونم خورده حارصه و یه شیش بخیه دیگه خورده که اونم خورده حارصه یه چندتا مورد کبود شدگی هم‌ زده
هفت درصد دیه برای چشم جوشگاه زده شش هزارم دیه کامل زده بود
اتهام ها: 1. ورود به عنف 2. توهين 3. ضرب و جرح عمدي رای دادگاه
به حکايت پرونده حاضر داير بر شکايت آقايان ... و عليه آقای ... فرزند ... از باب ضرب و جرح عمدي با س ح ) چاقو( و توهين نسبت به آقای و ضرب و جرح عمدی نسبت به آقای منتهی به پارگی پرده گوش بدين شرح که بلحاظ اختلاف حاصل فيمابين طرفين در خصوص نحوه پارک کردن وسايل نقليه متعلق به خود، متهم مبادرت به توهين به آقای نموده و مبادرت به مصدوم نمودن هر دو شاکی نموده است. اينک از تأمل به جامع اوراق پرونده امروعلی الخصوص شکايت شکات، گزارش ضابطين قضائی، گواهی گواهان تعرفه شده در مرحله تحقيقات مقدماتی، پاسخ پزشکی قانونی، ملحوظ داشتن مدافعات متهم در مرحله تحقيقات و يحه تقديمی وی در جلسه دادرسی که عليرغم صدور قرار تکميل تحقيقات جهت انجام مواجهه حضوری و رفع اتهامات انتسابی از خود حضور نيافته و ساير اوضاع واحوال حاکم بر موضوع، دادگاه بزهکاری وی بشرح معنون رامحرز دانسته و بدينسان با انطباق امر با مواد 608 تبصره ذيل ماده 614 قانون مجازات اس می مصوب 75 ، 448، 449، 488، 559، 605، 709 ) بند الف، ب و تبصره 4( 710، 714 قانون مجازات اس می مصوب 92 و 12 قانون کاهش مجازات حبس تعزيری و مصوبه هيئت وزيران مصوب 99، حکم به محکوميت مشاراليه به پرداخت هفتاد ميليون جزای نقدی از باب توهين در حق صندوق دولت، تحمل هشت ماه حبس از باب جرح با چاقو و کارسازی هفت درصد ديه کامل مضافاً شش هزارم ديه کامل بابت جراحت داميه زير چشم چپ با ايجاد جوشگاه، بازوی چپ، شانه چپ ) دو مورد( ارش حارصه پهلو و حارصه بازوی چپ، کبودی ساق چپ، بازوی راست و اطراف چشم چپ در حق آقای و سه ونيم درصد ديه کامل به همراه شش هزارم ديه کامل بابت حارصه درمچ دست، بازو و آرنج چپ، ارش پارگی پرده صماخ گوش چپ و کبودی بازو، پهلو، ران و ساق چپ در حق آقای با مهلت پرداخت يک سال قمری از تايخ وقوع جرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما اعتراض خودتون را بکنید اینکه مشتکی عنه در مواجهه حضوری ننماید به ضرر خودش است و شما شهود دارید.