مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مزایای سختی کار توسط کارفرما

با سلام.
بنده مدت 23 سال در شغل سخت و زیان آور از سال های 1372 الی 1396 مشغول کار بوده ام و اکنون طی بررسی و تحقیقات به عمل آمده متوجه شده ام که کارفرما حق و حقوق قانونی بنده نظیر رعایت 6 ساعت کار روزانه و نیز پرداخت 40 %مزد بیشتر بابت اضافه کار بالای 176 ساعت در ماه را برای من پرداخت نکرده است لذا بنده قصد طرح شکایت از کارفرما را دارم. خواستم ببینم برای شروع شکایت قدم اول را چطور شروع کنم و به کجا مراجعه کنم؟
ضمنا بنده در سال 96 بازنشسته شده ام و کلیه مدارک نظیر احکام شغلی و فیش های حقوقی و حکم بازنشستگی را هم دارم. هزینه ای هم برای مشاوره باشد پرداخت میکنم

پاسخ ها :

عدم پرداخت مزایای سختی کار توسط کارفرما شکایت از کارفرما برای دریافت حق و حقوق کارگر کارفرما اضافه کاری سختی کار