مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با وکالت بلاعزل

سلام. از مالک پنج سال پیش تعداد چند قطعه زمین مسکونی طبق مبایعه نامه خریداری نمودم و مالک به اینجانب وکالت بلاعزل داده است. حالا بعد از پنج سال شکایت کرده که فیش و رسید واریزی بیاورید و شکایتی مبنی بر تحویل و الزام به مدارک اموال غیر منقول علیه اینجانب داده است. لطف کنید راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام مبالغ زیاد طی چک بانکی معمولا جابجا میشوند از طریق بانک مربوطه پرینت واریز و اسناد مربوطه قابل پیگیری و دریافت است