مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در جلسه دادگاه

سلام. صفحه اصلی مدرسه حقوق نتایج جستجو برای
سلام. از بنده بابت تهدید و توهین شکایت شده است. یک بار در جلسه دادسرا شرکت کردم و در جلسه بعدی قرار بود گواهان خودم رو ببرم برای استماع شهادت شهود ولی به علت بیماری دو ماه خانه نشین شدم. الان قرار بر محکومیت بنده صادر شد. آیا میتوانم از خودم در دادگاه کیفری دو دفاع کنم یا دیگر نمیشود کاری کرد؟ میشود دوباره پرونده رو برای تحقیقات بیشتر به دادسرا ارجاع بدهند؟ اگر میشه راهنمایی ام کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

بابک مرادی

جناب آقای بابک مرادی :

سلام. اگر وقت اعتراض سپری نشده میتوانید با ارسال لایحه از خود دفاع کنید