مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

سلام. بابت سایتتون خیلی تشکر میکنم.
فرزندم به تازگی وارد چهارمین بهار زندگی اش میشود. من و همسرم طبق مشکلاتی که با هم داشتیم بیشتر اوقات اختلاف و درگیری داشتیم. شوهر بنده فرزندم رو به مدت 3 ماه از من دور کرد و اجازه ملاقات و صحبت نمیداد. من حتی دستور موقت گرفتم و درخواست ملاقات فرزند دادم و در نهایت درخواست حضانت دادم تا ایشون بیان بچه رو در شهر من ببینند ولی به هیچ کدوم از رای های دادگاه توجه نکردند و در نهایت یک اعتراض زدند که من خونه و کار ندارم و مستحق حضانت نیستم. در صورتی که منزل دارم و تحصیلات کارشناسی ارشد دارم و برای کار کردن اصلا مشکلی ندارم.
رای هنوز صادر نشده است. شهر سکونت همسرم تهران هست و من شهر دیگر هستم. اقدامات لازم و ممکن رو به من بگید و کمکم کنید؟

پاسخ ها :

حضانت فرزند دختر حضانت فرزند ملاقات فرزند توسط مادر حضانت