مشاوره حقوقی رایگان - کاربری باغ

سلام. باغی 1000 متری را نزدیک به بافت خریداری کردیم که حدود 12 سال باغ بوده است و ما سال 98 درخت های قدیمی را به توصیه مهندس کشاورزی مشاور به دلیل سن درختان قطع کردیم و امسال درختان جایگزین کاشتیم. یک خانه باغ را احداث کردیم البته دو درخت قدیمی همچنان در وسط باغ وجود دارد اما الان جهاد کشاورزی برای ما نامه جهت مراجعه به جهاد شهر زده است. در صورتی که روبروی ما خانه مسکونی چند ساله با همه امتیازات وجود دارد. میخواهم بدونم باید چی کار باید بکنم؟ آیا میتوانم درخواست ماده 99 بکنم؟ در صورتی که شورای روستا باغ بودن این زمین را تایید مینماید و زمین فوق زراعی نبوده است.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در صورتی که در محدوده روستا قرارداشته باشد مشمول تغییر کاربری اراضی زراعی نمیشود