مشاوره حقوقی رایگان - کاربری زراعی - باغ

سلام
عرض شود که سند دفترچه ای منگوله دار صنعتی را پس طی مراحل تک برگ کرده ام، در متن سند کاربری را زراعی - باغ نوشته درحالیکه اساسا منطقه ملک صنعتی است ودر سند قبلی هم صنعتی درج شده. سوال اینجاست چطور این موضوع ممکنه.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به اصلاح اقدام فرمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از اداره ثبت پیگیری کنید اگر اشتباهی رخ داده شده باشد اصلاح میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره ثبت اسناد و املاک به نحو حضوری پیگیری بفرمائید و اگر اشتباهی پیش آمده باشد نسبت به اصلاح آن اقدام کنید.