مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی قسمتی از زمین که در مسیر پخ خیابان می باشد.

سلام بنده سند شش دانگ زمینی را دارم که مساحت آن 340 متر می باشد و در توضیحات پشت آن نوشته شده که 40 متر آن در مسیر پخ قرارداد دارد .

میخواستم بدونم چطور باید خسارت این چهل متر را که از زمین کسر می شود از شهرداری بگیرم
باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
تا زمانی که شهرداری طرح را اجرا نکرده باشد پولی پرداخت نمی کند.
بسیاری از طرح های شهرداری بعد از گذشت چند سال بدون اجرا می مانند.