مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ساختمان

باعرض ادب و احترام یک ساختمان 215متری به عرض 10متر و طول 21.5 قدیمی لب خیابان چندسال پیش خریدم و الان تصمیم به تخریب نوسازی ان گرفتم شهردار میگه باید خیابان 20متری بشه و من از ساختمانم 35متر باید عقب نشینی کنم از بر خیابان که 10متر میباشد از سمت چپ 3.70س و از سمت راست 3.20 و هیچگونه کمکی نمیکنه نه از لحاظ خاکبرداری و نه در مجوز تازه کلی هم برام شرط و شروط گذاشتن نظر کارشناسی شما چیه الان حدود 60 تا 70 میلیون تومان زمین از ساختمان من گرفته میشه من باید چکار کنم ..... سپاسگزارم ... استان چهار محال و بختیاری شهر جونقان

پاسخ ها :

مهدی اصغری مقدم

مهدی اصغری مقدم :

استان :

درود. اگر در اثر طرح تفضیلی شهر باید عقب نشینی داشته باشید و این مقدار از زمین شما در تملک شهرداری قرار میگیرد باید قیمت روز آن را به شما پرداخت کنند و یا در هزینه تراکم برای شما محاسبه کنند. اگر پولی پرداخت نکردند یا در هزینه پروانه محاسبه و تهاتر نکردند میتوانید به دادگستری محل مراجعه کنید و طرح دعوی مطالبه قیمت روز مقدار زمین موصوف را با جلب نظر کارشناس تقدیم کنید. حتما وکیل از محل اقامت خودتون استخدام کنید.