مشاوره حقوقی رایگان - نحوه انتقال جواز اسلحه شکاری و خرید آن

با سلام و خسته نباشید
پدرم یه اسحله شکاری از طرف کانون بازنشستگان لشکری خریداری نموده است با جواز حالا من میخوام این اسلحه رو ازشون بخرم میخوام بدونم چجوری میتونم نقل و انتقال جواز و کلا مراحل قانونی کار رو طی کنم و باید به کجا مراجعه کنم آیا فقط صرفا نوشتن قولنامه کافی می باشد لطفا بنده رو راهنمایی بفرمائید.
باتشکر

پاسخ ها :

انتقال جواز اسلحه شکاری مجوز اسلحه شکاری مجوز اسلحه اسلحه شکاری اسلحه