مشاوره حقوقی رایگان - انتقال جواز اسلحه شکاری

سلام
1 دوستم دراهواز1اسلحه شکاری5تیر که جوازش به نام خودش بود و جوازش را امسال تمدید کرد
واسلحه رابه من کادو داد وگفت بعدأ اومدی اهوازبیا جوازرا انتقال بدم به نام خودت
الان من2تا سوال دارم؟
اسلحه با جوازدست من هست ومن درشهرکرمان ساکن هستم اگه صاحب اسلحه رابیارم شهرخودم کرمان با اینکه اسلحه درشهری دیگه یعنی دراهوازجواز و تمدیدشده
بااین شرایط میشوددرکرمان کارهای انتقال مالکیت جواز را انجام داد وبه نام خودم بزنه یافقط بایدشهری باشه که جوازصادرشده وصاحب قبلی اسلحه اونجا سکونت داره
2 برای انتقال دادن جوازاسلحه به نام من چه کارهایی بایدانجام بدیم وچه شرایطی باید صاحب جدیداسلحه برای انتقال جواز داشته باشد بی زحمت0تا100راهنماییم کنید
3 اگربخوام برم اهواز همان شهری که جوازصادرشده واونجا بخوادکارهای انتقال اسلحه وجواز را انجام بدیم نهایتن چندروز زمان میبره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه جهت انتقال مجوز اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به مدیریت اسلحه و مهمات مرکز 05 کرمان یا ناجا یا سپاه مراجعه کنید و بپرسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از اداره اسلحه و مهمات شهرستان پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق مرکز مهمات سپاه و یا ناجا موضوع را پیگیری نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا انتقال جواز اسلحه شما امکان ندارد

انتقال جواز اسلحه شرایط خاصی دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به اسلحه و مهمات صادر کننده جواز مراجعه کنید