مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب حقوق بازنشستگی

باسلام با عذر مزاحمت اینکه اینجانب ع. طی دعوای در دادگستری قشم با اینکه سند ملک تجاری بنده در بازداشت دادگاه میباشد و مبلغ مورد نظر ملک نیز از قرار دادگاه بیشتر است همچنین حسابهای حقوق بازنشستگی و یارانه من به مدت نه ماه مسدود گردیده و نمی دانم در این اوضاع اقتصادی چه کنم چون درآمد دیگری ندارم لطفا کمکم کنید تا لااقل حسابها باز شود
ممنون از زحماتتان

پاسخ ها :

فاضل پارسایی

جناب آقای فاضل پارسایی :

سلام ؛ با مراجعه به اجرای احکام اعلام بفرمایید توقیف مازاد بر یک چهارم و یک سوم مستمری افراد متاهل و مجرد خلاف قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی ست و تقاضای رفع توقیف از مبلغ مازاد بر یک چهارم و یک سوم کنید .